Succesverhalen

Ik heb er een aantal uitgelicht. Ook jij kan dit bereiken!

Lieve Erwin en Marianne, ik wil jullie ontzettend bedanken voor de begeleiding die ik heb mogen ontvangen van jullie beiden.

Dankzij jullie ben ik me zoveel beter gaan voelen en ga ik zoveel energieker door het leven. Ik ben jullie daar erg dankbaar voor. Er is inmiddels bijna 30 (!) kg af. Ik kan het haast niet geloven.

Ik wens jullie heel veel liefde, geluk en wijsheid toe in alles wat er op jullie pad komt.

Blijf vooral elkaar daar vinden.

Heel veel liefs en een enthousiaste groet,

Rimkje

Al jaren was ik ontevreden over mijn lichaam, ik voelde me er niet prettig bij. Na van alles al geprobeerd te hebben met maar tijdelijk succes kwam ik bij Erwin uit.
We hadden een fijn intake gesprek waarbij mij duidelijk werd dat het inderdaad zeer noodzakelijk was iets aan mijn lichaam te doen. Mijn metabole leeftijd was 66 (help) terwijl ik 39 was op dat moment.
Tijd voor actie; één op één training en na enkele weken ook mee in de groepslessen want door de zeer afwisselende trainingen en het constant zoeken naar je grenzen zorgt Erwin voor een blijvende motivatie, hierdoor werd ik steeds enthousiaster en kreeg ik steeds meer zin om te sporten tot soms wel vier of vijf keer in de week. Doordat het korte zeer intensieve trainingen zijn kan ik dit prima combineren met het gezin en werk. Ook de manier waarop je aan de slag gaat met voeding is erg leuk, door middel van een app heb je dagelijks voedingsschema's die je naar eigen smaak of de inhoud van je koelkast kan aanpassen en precies laat zien wat je binnenkrijgt, door de keuzeopties in de app kun je je maaltijden ook prima combineren met een gezin er staat altijd wel iets smakelijks in voor iedereen.
Nu twee jaar later zit mijn metabole leeftijd onder mijn werkelijke leeftijd, dat geeft echt een kick, daarvoor doe je dit, een gezond lijf! Voor mezelf heb ik mijn eigen gestelde doelen nog niet behaald maar ik blijf doorgaan, doordat je vooruitgang merkt blijf je gestimuleerd om door te gaan, waar ik vroeger al snel afhaakte als ik niet binnen korte tijd progressie merkte, lukt het Erwin en Marianne om me ook op de lange termijn te blijven stimuleren een nieuwe levensstijl vast te houden.

Van broekmaat 44 naar 40, mee kunnen rennen naast de fiets van mijn zoontje zonder na een paar meter al bekaf te zijn, plezier hebben in het maken van gezonde maaltijden aan al dit soort kleine dingen merk je dat het echt werkt. Als ik een dag niet bewogen heb wordt ik al weer onrustig de veranderende mindset, die je vaak mist bij kortdurende trajecten, heeft echt doorgezet
Daarnaast merk je dat er een hele gezellige sfeer hangt in de sportschool maar ook als sporters onderling, altijd even groeten of een praatje een echt ons kent ons gevoel daar hou ik van.
Zowel Erwin als Marianne staan altijd klaar met een luisterend oor en persoonlijk advies.
Het gevoel te hebben dat je lijf gezond is en meer in balans is zo fijn.

Heb jij dat ook dat je niet blij bent met jezelf, je niet lekker in je vel voelt zitten?

Ruim een jaar geleden was ik ook zo iemand. Ik had weinig energie, een slechte conditie, voelde me futloos. Bovendien was ik 15 kilo te zwaar.

Ik ben altijd stevig geweest, maar je bent jong en eet gezond, dacht ik, en toch kwam ik gedurende de jaren kilo voor kilo aan. Ik durfde steeds moeilijker een korte broek of jurkje aan te trekken en naar het strand was ik al jaren niet meer geweest terwijl ik echt van zon, zee en strand houd. Ook liep ik al een jaar met het idee rond om te gaan sporten en wat aan mijn conditie te doen, maar ja wat ga je dan doen en daar heb ik eigenlijk toch helemaal geen tijd voor er zijn genoeg excuses te bedenken.

Toch kwam ook bij mij het moment dat de knop echt om moest toen mijn moeder voor haar 60-ste een hartinfarct kreeg. Hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, diabetes al deze welvaartsziektes komen veel voor in mijn familie en ik besefte me dat als ik zo door zou gaan mij hetzelfde te wachten stond. Het was niet de vraag of, maar wanneer ik ermee te maken zou krijgen. Dit wilde ik pertinent voorkomen, het idee om de rest van mijn leven medicijnen te moeten slikken stond me totaal niet aan. ACTIE!!!

Tijdens een avondje bankhangen scrolde ik op Facebook langs een advertentie van N'joy Healty Sports voor een 10 weekse afslankchallenge speciaal voor vrouwen van 25-45 jaar. Ik trok de stoute schoenen aan en meldde me aan, heel laagdrempelig alleen maar je contactgegevens achterlaten. Ik dacht ik zie wel. De volgende dag werd ik direct gebeld door Erwin Lagcher, eigenaar en personal trainer bij N'joy Healthy Sports voor een intakegesprek en 2 dagen later zat ik in de studio. Tijdens het prettige gesprek liet Erwin me mijn verhaal doen en wist hij met gerichte vragen al snel te achterhalen waar ik naar op zoek was en wat mijn 'probleem' was.

De 10 weken zou een mooie start zijn maar om mijn doelen te behalen en vooral vast te houden raadde hij me het 1 op 1 programma aan van een jaar. Een programma gericht op beweging, voeding en mentale coaching. Kortom een verandering van levensstijl! Mijn doel was om na een jaar 15 kilo lichter te zijn, me fit te voelen en een gezonde bloeddruk te hebben.

Na het weekend zijn we direct gestart met de personal training en kreeg ik per week een passend voedingsadvies voor mij per mail toegestuurd. Ik had nooit verwacht dat ik het vol zou houden, maar het is me 100% meegevallen. Het voedingsadvies is goed op te volgen, lekker en makkelijk. Het geeft houvast en de laatste maanden dankzij de app van Vytal nog makkelijker, uitgebreider en gevarieerder geworden. Natuurlijk heb je weleens een feestje, verjaardag, etentje of een BBQ. Dit is makkelijk aan te passen in de app en belangrijk is dat je hiervan geniet daardoor is het juist vol te houden, maar je leert bewuste keuzes te maken in wat je wel en niet eet. Ik heb ook steeds minder behoefte aan producten die echt niets nuttigs doen voor je lichaam.

Na 3 maanden was ik al van kledingmaat 42 naar 38 gegaan en 10 kilo kwijt. Elke week had ik een weegmoment tijdens de training en spraken we de resultaten door. Een dalend gewicht, vetpercentage, meer spiermassa. De resultaten motiveerden enorm en ik voelde me ook al een stuk fitter. Wat me nog het meest verbaasd heeft, is het feit dat ik sporten leuk ben gaan vinden en nu niet meer zonder kan. Als ik een dag niets actiefs heb gedaan moet ik gewoon een stuk wandelen/fietsen of thuis een half uur oefeningen doen.


Ik ben erg blij met Erwin als mijn trainer, hij weet goed in te schatten welke trainingen je aankunt, maar die wel uitdagend voor je zijn. Hij maakt je echt fitter en sterker. De combinatie van de persoonlijke 1 op 1 training en daarnaast de kleinschalige groepstrainingen, waar je ook gratis aan kunt deelnemen als je het programma volgt, bevalt mij erg goed. Al na 9 maanden had ik mijn doel bereikt 15 kilo lichter, mijn vetpercentage was bijna gehalveerd en bovenal een gezonde bloeddruk.

In 9 maanden was ik 40 jaar jonger geworden 21 jaar i.p.v. 61 jaar toen ik begon. Mijn echte leeftijd is 36 jaar. Ik heb veel meer energie, voel me fit en zit lekker in mijn vel. Ook mijn zelfvertrouwen is groter geworden. Ik heb veel complimenten gekregen van mensen om me heen, vrienden en familie zijn trots op mij.
Na een jaar ben ik zelfs 20 kilo afgevallen en heb ik kledingmaat 34/36, dit heb ik nooit gehad, zelfs als tiener niet. Het is zo heerlijk om een kledingwinkel in te stappen en dat alles gewoon past, of om heerlijk te kunnen slagen in de sale!

Alleen had ik dit nooit gekund of zo lang volgehouden. Dankzij alle uren training van Erwin en de voedingsschema's van Marianne heb ik mijn levensstijl voorgoed veranderd. Voor mij geen gejojo en diëten, maar bewuste keuzes maken zowel op het gebied van voeding als bij alles in het leven.

Mijn levensmotto: je hebt altijd een keuze.