Boksend Opvoeden


Waarom Boksend Opvoeden?

Sport is hét beste instrument om kinderen, jongeren én volwassenen te bereiken en absoluut dé manier om ongedwongen met ze te communiceren. Boksen is een heel geschikte trainingsmethode voor persoonlijke bewustwording, persoonlijke ontwikkeling, vergroten van sociale competenties en vergroten van sociale weerbaarheid. En daarmee helpt het ook nog eens om lekkerder in je vel te komen.

1. Individueel traject of Duo Traject

Iedereen ervaart weleens angst en onzekerheid.

Het coachtraject van Boksend Opvoeden biedt op een laagdrempelige wijze hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen die net even dat steuntje in de rug kunnen gebruiken. Spelenderwijs en oplossingsgericht wordt aan de hulpvraag gewerkt. Deze hulpvraag kan faalangst zijn of dat uw kind gepest wordt op school of de volwassene in de werkgerelateerde omgeving die onderdeel is van pesterijen.

Kennismakingsgesprek

Elk traject begint met een vrijblijvend, kosteloos kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch of via videobellen. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we de hulpvraag en bekijken we of deze passend is bij onze begeleiding in ons sportcentrum.

Intakegesprek

Wanneer u besluit om een traject bij ons te starten, dan plannen we een intakegesprek in, waarbij ouders en kind welkom zijn in ons sportcentrum. Zo kunnen we kijken of er een klik is tussen mij, u en/of uw kind. Het is erg belangrijk dat u/ uw kind zich op zijn / haar gemak voelt bij mij, zodat we inderdaad samen aan de slag kunnen gaan.

Boksend Opvoeden

Na het intakegesprek plannen we de dagen van het traject in. Binnen dit traject vindt telkens 1 afspraak plaats in de 14 dagen. In totaal plannen we 5 afspraken. Het programma Boksend Opvoeden biedt in 5 afspraken de volledige basis om sterker en weerbaarder te voelen en meer zelfvertrouwen te ervaren. Wanneer de voorkeur gegeven wordt aan een vervolg, is het altijd mogelijk om losse lessen bij te boeken. Eventueel kan u of uw kind instromen bij onze reguliere (kick)bokslessen.

Certificaat

Na afloop van het Boksend Opvoeden traject ontvangt u / uw zoon of dochter een certificaat. Een mooi aandenken en tevens hulpmiddel voor hetgene dat ze geleerd hebben.

2. Groepstraining

Boksend Opvoeden is een effectief bewezen programma waarin kinderen, jongeren én volwassenen een training volgen die de persoonlijke ontwikkeling stimuleert.

Boksen is een erg leuke sport! En deze sport biedt een unieke combinatie met de ontwikkeling van u/ uw kind. Boksen bevat waarden die bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen, jongeren én volwassenen. Door middel van boksspellen en het aanleren van (kick)bokstechnieken stimuleren we het zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, weerbaarheid en wederzijds respect. Dit programma verbetert de mentale, fysieke en sociale kracht van iedereen! U/ Uw kind wordt niet klaargestoomd voor de ring en er zal dan ook geen training in competitieverband plaatsvinden.

Ik ben officieel gecertificeerd Boksend Opvoedcoach en geef deze trainingen in ons eigen sportcentrum in Schoonhoven. Hier kunnen we in een veilige omgeving het bovengenoemde aanbieden en hebben we de beschikking over diverse boksmaterialen zoals bokshandschoenen, bokspads en bokszakken.

Deze groepstraining bestaat uit 6 lessen. Bij de laatste les voor uw kind / jongere zullen de ouders aanwezig zijn. Hierbij gaan ze laten zien wat ze geleerd hebben én mogen de ouders ook aan de training meedoen! Deze training zal op meerdere data per jaar van start gaan.

Tarieven

Individueel coachingtraject
Boksend Opvoeden

✓ intake gesprek
✓ 8 coachingsessies met kind / volwassene
✓ laatste sessie met ouder(s) (Bij kinderen)
✓ gebruik materialen
✓ ontvangst certificaat

€ 795,-
( losse (aanvullende) sessie € 100,- per 60 min)

Duo coachingtraject
Boksend Opvoeden

✓ intake gesprek
✓ 8 coachingsessies met kind / volwassene
✓ laatste sessie met ouder(s) (Bij kinderen)
✓ gebruik materialen
✓ ontvangst certificaat

€ 1195,-
( losse (aanvullende) sessie € 100,- per 60 min)

Groepstraining
Boksend Opvoeden

✓ telefonisch intake gesprek
✓ 6 trainingen in groep max. 8 personen
✓ waarvan 1 met ouders
✓ gebruik van ( boks) materialen
✓ ontvangst certificaat

€ 495,-