Creatine Monohydraat 200 gram

Creatine stimuleert spiergroei bij explosieve krachtinspanning en verhoogt de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoogintensieve oefeningen. Van alle soorten creatine is Monohydraat de meest zuivere vorm. Doordat Creatine Monohydraat zo microfijn is, lost het goed op in water, sportdrank of in een shake.

Creatine monohydraat dosering

De meest gebruikte dosering van creatine monohydraat is door elke dag een scoop van vijf gram te nemen. Scooplepelvan 5 gram is bijgesloten. Dit kun je oplossen in water, sportdrank of in je eiwitshake. Na een periode van ongeveer 30 dagen heeft je lichaam voldoende opgenomen om de positieve effecten te merken in de sportschool. Wanneer je creatine monohydraat neemt, maakt in de praktijk weinig uit. Je kunt dit dus gerust rondom je training doen, maar ook in de ochtend door je shake is prima.

Oplaadfase creatine monohydraat

Wanneer je niet een maand wilt wachten voordat je het effect merkt van creatine monohydraat, dan kun je ervoor kiezen om te werken met de zogeheten oplaadfase. Dit houdt in dat je vijf dagen 20 gram neemt in plaats van de gebruikelijke vijf gram. Deze 20 gram neem je niet in één keer maar spreid je over vier innames gedurende de dag. Na deze periode neem je vervolgens weer gewoon vijf gram creatine monohydraat per dag. Op deze manier ervaar je sneller de positieve effecten van creatine.

21,95 €
exclusief verzendkosten